З 19 по 21 серпня 2024 року на базі ДНЗ “Чортківське вище професійне училище ” у рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування проходили навчання кухарі закладів загальної середньої освіти Борщівської громади.
Двадцять кухарів закладів освіти ознайомилися з особливостями приготування страв, складанням шкільного меню, приготуванням соусів та заправок, навчилися готувати якісну та здорову їжу.
Після навчання працівники шкільних харчоблоків отримали сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації.
Завдяки цим навчанням кухарі зможуть
по-новому підійти до створення корисного та якісного меню для дітей.
Навчання було цікавим і кухарі отримали цінні поради, досвід та навички.
Щиро дякуємо захисникам Збройних Сил України за мирне небо над Україною.