Третій день змагань Всеукраїнської дитячо- юнацької військово- патріотичної гри « Сокіл» («Джура») старша вікова група

«Душу -Богові , життя- Україні , честь собі» під таким гаслом у спортивному комплексі Борщівського агротехнічного фахового коледжу за сприяння міської ради вже третій день проходить I етап Всеукраїнської дитячо- юнацької військово- патріотичної гри « Сокіл» («Джура»). 16 травня змагалися школярі старшої вікової групи з п'яти закладів загальної середньої освіти I-III ступенів.

Вчити дітей знати свою історію , бути готовим захищати свою країну , виживати в екстремальних умовах- такі завдання змагань « Сокіл» («Джура»).

50 учнів успішно пройшли випробування , взяли активну участь у всіх етапах змагань , де продемонстрували свою звитягу , мужність , спритність , винахідливість , ерудицію , фізичний гарт та військову вправність.

Мудрість , енергію , шляхетність , відвагу , емоції та командну роботу показали 5 надзвичайних роїв у найкрутіших змаганнях. Юні Соколи- це гідне молоде майбутнє покоління нашої України.

Змагання пройшли у веселій та дружній атмосфері. Всі команди отримали масу позитивних емоцій і великий заряд енергії.

За рішенням журі найкращу майстерність продемонстрували :
I місце - рій «Січові стрільці » Борщівського НВК «ЗНЗ I-III ступенів № 3- гімназія ім. Р. Андріяшика»;
II місце -рій «Отамани» Борщівської ЗОШ I- III ступенів № 2;
III місце - рій «Юні бандерівці» Борщівської ЗОШ I- III ступенів №1.

Вітаємо юних Соколів з високими результатами та бажаємо нових перемог. Вдячні тренерам , педагогічним колективам за підготовку та підтримку.

Щиро дякуємо нашим незламним захисникам та захисницям , які надважкими зусиллями дають можливість дітям займатися спортом , проводити змагання та тримають мирне небо над Україною.

Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом !

Поділитися:
В Тернопільській ОВА відзначили представників молодіжного активу
12.08.2024 16:10
З нагоди Міжнародного Дня молоді, який відзначають в Україні 12 серпня, в Тернопільській обласній військовій адміністрації сьогодні відбулося вручення подяк та цінних подарунків активній молоді…
Патріотичний благодійний велопрог 2024
09.07.2024 12:08
Розпочинається реєстрація на патріотичний благодійний велопробіг з населених пунктів Борщівської громади до міста Борщева, який відбудеться 15 серпня 2024 року. Зареєструватись можуть усі охочі до…
Підсумки НМТ
03.07.2024 15:05
Наполеглива праця, цілеспрямованість, щира віра в успіх, неймовірна самоефективність, упевненість рухатися до своєї омріяної мети принести заслужені успіхи у навчанні для наших обдарованих,…