Шановні освітяни, прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем працівників освіти!

Шановні освітяни, прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем працівників освіти!
Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи. Від учителя залежить майбутнє нашої держави, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння й бажання юних громадян будувати сучасне суспільство. Високі моральні якості, почуття патріотизму, поваги і любові до держави та рідної землі виховуєте ви, педагоги, в юних мешканцях громади.
Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі - бути Педагогом!
Дорогі освітяни, ви щоденно створюєте якісний освітній контент, підтримуєте психологічний та емоційний комфорт дітей, допомагаєте їм здобувати навички для формування їх успішного майбутнього і впевненості у власних силах, таланті та унікальності.
Прийміть слова безмежної вдячності за вашу невимовну і наполегливу працю, коли у найважчі для країни часи ви не полишаєте свій обовʼязок- передавати знання молодому поколінню. Уклін усім педагогам, хто в дні небезпеки докладає максимально зусиль, щоб система освіти продовжувала працювати.
День працівників освіти - свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобовʼязані своїми професійними перемогами.
Сьогодні маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів нашої громади - це якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах, конкурсах, змаганнях, турнірах- усе це свідчить про те, що освіта в Борщівській громаді постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана вам за гуманну і благородну справу - виховання та навчання молодого покоління.
Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання учителя - провідника вічних цінностей.
Щороку наша освітянська родина громади поповнюється молодими кадрами, які з удячністю використовують досвід ветеранів - педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.
Шановні освітяни! Бажаємо вам, щоб доброта ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів та вихованців щодня тільки множилась.
Хай над вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше- знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів.
Бажаємо вам миру в нашій незламній країні, міцного здоровʼя вам та вашим сімʼям, енергії та натхнення для реалізації нових творчих планів у професійній діяльності , цікавих проєктів та щасливих дитячих посмішок навколо, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років у квітучій Україні.
Нехай у нашій освітянській родині завжди панує мир та злагода, дружба та взаєморозуміння, партнерство і творча співпраця.
Нехай успіхи й перемоги окриляють вас на нові звершення і здобутки на благо рідної держави.
Усе буде Україна!🇺🇦

Поділитися:
18 жовтня Європейський День боротьби з торгівлею людьми
18.10.2024 08:55
З початку війни ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми значно підвищився. Це пов’язано з тим, що частина людей виїхала на тимчасове місце проживання до Європи, частина переміщена всередині…
9 та 11 жовтня 2024 року Борщівська громада отримала два шкільних автобуси для комфортного та безпечного підвезення учнів до Ланівецької гімназії Борщівської міської ради та Борщівської ЗОШ № 2 Борщівської міської ради
11.10.2024 15:15
9 та 11 жовтня 2024 року Борщівська громада отримала два шкільних автобуси для комфортного та безпечного підвезення учнів до Ланівецької гімназії Борщівської міської ради та Борщівської ЗОШ № 2…
06 жовтня Борщівщина стала свідком видовищного фіналу відкритого чемпіонату з волейболу серед юнаків 2006 року народження
06.10.2024 14:41
06 жовтня Борщівщина стала свідком видовищного фіналу відкритого чемпіонату з волейболу серед юнаків 2006 року народження та молодші, присвяченого захисникам України, у якому взяли участь чотири…