Зі світлим святом Христового Воскресіння

Шановні працівники закладів освіти, батьки, діти!
Щиро вітаємо вас і ваші родини з прекрасним і найсвітлішим святом -Воскресінням Христовим!
Цей день уособлює наші надії на нове радісне життя, перемогу світла над темрявою, утверджує віру в зміни заради процвітання рідної землі.
Вже третій рік Великдень ми зустрічаємо підчас неймовірних випробувань жорстокою війною, з болем за країну, своїх рідних і весь наш Український народ .
Тож нехай у ці дні Господь оберігає і захищає Україну, рідні міста і села, кожного українця. Ми вистоїмо, бо нас захищають мужні та незламні воїни Збройних Сил України. Нехай віра і милість Божа допомагають усім українцям достойно долати всі труднощі і виклики сьогодення, йти по життю з доброю мрією, високими прагненнями, щирою надією і всеперемагаючою любовʼю.
Сьогодні всі освітяни демонструють у ці дні згуртованість,взаємопідтримку та відстоюють загальнолюдські цінності.
Щиро бажаємо вам міцного здоровʼя, щастя, злагоди і спокою, наснаги у праці,успіхів, сімейного та родинного затишку, благополуччя, добра,довгоочікуваної Перемоги та процвітання нашій державі і мирного неба над Україною. Усім нам сили і натхнення у боротьбі за правду і свободу, здійснення усіх добрих намірів і починань.
Нехай Великодні дзвони звучать у ваших домівках найсвітлішою надією, а теплі писанкові барви надихають на добрі справи та нові звершення.
Смачної паски,кольорових писанок, щедрого великоднього кошика та мирних свят.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Бачити менше

Поділитися:
В Тернопільській ОВА відзначили представників молодіжного активу
12.08.2024 16:10
З нагоди Міжнародного Дня молоді, який відзначають в Україні 12 серпня, в Тернопільській обласній військовій адміністрації сьогодні відбулося вручення подяк та цінних подарунків активній молоді…
Патріотичний благодійний велопрог 2024
09.07.2024 12:08
Розпочинається реєстрація на патріотичний благодійний велопробіг з населених пунктів Борщівської громади до міста Борщева, який відбудеться 15 серпня 2024 року. Зареєструватись можуть усі охочі до…
Підсумки НМТ
03.07.2024 15:05
Наполеглива праця, цілеспрямованість, щира віра в успіх, неймовірна самоефективність, упевненість рухатися до своєї омріяної мети принести заслужені успіхи у навчанні для наших обдарованих,…