Вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника

Шановні школярі, педагоги ,батьки, випускники!

Від щирого серця вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, яке знаменує завершення навчального року, подолання чергової сходинки в освоєнні знань.

Незважаючи на виклики сьогодення страшної війни, яка чорним вихором уже третій рік руйнує нашу рідну землю учні, вчителі та батьки гідно пройшли через випробування та успішно закінчили навчальний рік.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні 230 наймолодших наших школярів; взято першу сходинку на шляху пізнання.

Цей Останній дзвоник є особливим для 105 випускників громади. Попереду у них – нові вершини та досягнення. Нехай світлою буде дорога у самостійне життя. Бажаємо, щоб цей шлях був мирний, щасливий та сповнений гарними подіями і здобутками.

Щиро дякуємо педагогам, наставникам, вихователям за самовіддану працю, за знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за сумлінність, наполегливість, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо, щоб вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром.

Шановні батьки, в цей важливий день для наших дітей висловлюємо щирі слова подяки. Ваша невтомна підтримка, турбота, віра та виховання гідних громадян нашої держави є безцінною. Нехай цей день буде для вас радісним та сповненим гордості за досягнення ваших дітей.

Бажаємо всім школярам безпечних та мирних канікул. Нехай літо принесе відпочинок та нові враження.

Усім бажаємо міцного здоров’я, щасливої долі, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

Нехай цей хвилюючий дзвоник лунає як символ перемоги над випробуваннями та зусиллями, вкладеними у знання та розвиток дітей, вірою у завтрашній день, надією на мирне майбутнє.

Щиро дякуємо нашим незламним захисникам та захисницям, що боронять наш спокій і дають можливість виховувати майбутнє покоління під мирним небом та незламною вірою у Перемогу.

Слава Збройним Силам України!🇺🇦

Поділитися:
В Тернопільській ОВА відзначили представників молодіжного активу
12.08.2024 16:10
З нагоди Міжнародного Дня молоді, який відзначають в Україні 12 серпня, в Тернопільській обласній військовій адміністрації сьогодні відбулося вручення подяк та цінних подарунків активній молоді…
Патріотичний благодійний велопрог 2024
09.07.2024 12:08
Розпочинається реєстрація на патріотичний благодійний велопробіг з населених пунктів Борщівської громади до міста Борщева, який відбудеться 15 серпня 2024 року. Зареєструватись можуть усі охочі до…
Підсумки НМТ
03.07.2024 15:05
Наполеглива праця, цілеспрямованість, щира віра в успіх, неймовірна самоефективність, упевненість рухатися до своєї омріяної мети принести заслужені успіхи у навчанні для наших обдарованих,…