#пліч_о_пліч #разомпереможемо #шкільніліги #scl #футзал #черліденг

21 березня у приміщенні спортивного комплексу КЗ «Борщівська дитячо-юнацька спортивна школа» Борщівської міської ради було гаряче та гучно, адже у рамках ІІ етапу Всеукраїнських змагань «Пліч – о – пліч» всеукраїнські шкільні ігри проходили змагання з футзалу. У фінальній частині змагалися чотири команди, які вибороли призові місця у своїх групах.

Напружена боротьба була в кожному зіграному матчі. Учасники проявляли наполегливість, впевненість у собі, жагу до перемоги. Команди показали високий рівень та гідно змагалися за призові місця:

1 місце – команда «Прометей» Борщівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №3 – гімназія імені Романа Андріяшика»
2 місце – команда «Фенікс» Борщівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1
3 місце - команда «Сіроманці» Вовковецька гімназія Борщівської міської ради

Азартні спортивні баталії згуртували дітей і створили атмосферу свята серед школярів у проведенні змагань з черліденгу. Спортивний проєкт показав, що наші діти цілеспрямовані, активні, уміють змагатися. Позитив та дружба, спортивна енергія та щирі емоції – запорука успіху наших дітей. Спортивний захід приніс масу позитивних емоцій і великий заряд енергії. Призові місця отримали:

1 місце – команда «Кристали» Кривченська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів
2 місце – команда «Юні титани» Борщівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2
3 місце - команда «Прометей» Борщівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №3 – гімназія імені Романа Андріяшика»

Бажаємо юним спортсменам сил, наснаги та переможних результатів.
Наближаємо нашу перемогу разом.

Поділитися:
В Тернопільській ОВА відзначили представників молодіжного активу
12.08.2024 16:10
З нагоди Міжнародного Дня молоді, який відзначають в Україні 12 серпня, в Тернопільській обласній військовій адміністрації сьогодні відбулося вручення подяк та цінних подарунків активній молоді…
Патріотичний благодійний велопрог 2024
09.07.2024 12:08
Розпочинається реєстрація на патріотичний благодійний велопробіг з населених пунктів Борщівської громади до міста Борщева, який відбудеться 15 серпня 2024 року. Зареєструватись можуть усі охочі до…
Підсумки НМТ
03.07.2024 15:05
Наполеглива праця, цілеспрямованість, щира віра в успіх, неймовірна самоефективність, упевненість рухатися до своєї омріяної мети принести заслужені успіхи у навчанні для наших обдарованих,…