02 червня відбувся І етап змагань «Найкраща спортивна громада Тернопільщини»

За сприяння Борщівської міської ради, 2 червня у приміщенні спортивного комплексу Борщівського агротехнічного фахового коледжу відбувся І етап змагань «Найкраща спортивна громада Тернопільщини». Цей захід зібрав численних учасників та глядачів, створюючи справжнє свято спорту для місцевої громади.

#Дартс

Змагання з дартсу стали однією з найнеочікуваніших подій цього етапу. Учасники продемонстрували високий рівень майстерності та концентрації. Результати змагань були такими:

І місце — Микола ВОРОНИЙ (староста Вовковецького старостинського округу), який показав чудову техніку та точність.

ІІ місце — Ольга ШВЕД ( староста Ланівецького старостинського округу), яка відзначилася своєю наполегливістю та витримкою.

ІІІ місце — Василь КОПАЛКО ( староста Циганського старостинського округу),який продемонстрував стабільну гру протягом усього турніру.

# Волейбол

Не менш захопливими були змагання з волейболу, у яких взяли участь команди з міста Борщева, а також сіл Вовківці, Цигани та Шупарка. Матчі були сповнені інтриги та емоційної напруги. Команди боролися за кожне очко, і переможці визначилися наступним чином:

І місце - команда міста Борщева, яка продемонструвала злагоджену командну гру та відмінну підготовку.

ІІ місце - команда села Вовківці, яка показала бойовий дух та високу мотивацію.

ІІІ місце- команда села Цигани, яка вразила глядачів своєю витримкою та тактичною грою.

# Настільний теніс

Паралельно у спортивному залі Борщівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів №3 - гімназія імені Романа Андріяшика» відбулися змагання з настільного тенісу. Цей вид спорту завжди привертає багато уваги завдяки своїй динамічності та непередбачуваності. Результати змагань:

І місце — Андрій Бажовський (с. Озеряни), який продемонстрував неймовірну швидкість реакції та майстерність.

ІІ місце — Михайло Фіцик ( с. Мушкатівка), який показав чудову техніку та спортивну витримку.

ІІІ місце — Павло Заболотний ( с.Озеряни), який вразив своєю стійкістю та тактичною грою.

Змагання стали чудовою нагодою для спортсменів показати свої навички, а для глядачів — насолодитися справжніми спортивними баталіями. Усі учасники отримали масу позитивних емоцій та незабутніх вражень.

Висловлюємо подяку суддям за їхню професійність, неупередженість та об'єктивність. Їхня праця забезпечила чесність та справедливість змагань, що є надзвичайно важливим для всіх учасників та глядачів.

Щиро дякуємо воїнам Збройних Сил України за їхню мужність та відданість. Завдяки їхній підтримці ми можемо проводити такі заходи. Разом переможемо!

Поділитися:
В Тернопільській ОВА відзначили представників молодіжного активу
12.08.2024 16:10
З нагоди Міжнародного Дня молоді, який відзначають в Україні 12 серпня, в Тернопільській обласній військовій адміністрації сьогодні відбулося вручення подяк та цінних подарунків активній молоді…
Патріотичний благодійний велопрог 2024
09.07.2024 12:08
Розпочинається реєстрація на патріотичний благодійний велопробіг з населених пунктів Борщівської громади до міста Борщева, який відбудеться 15 серпня 2024 року. Зареєструватись можуть усі охочі до…
Підсумки НМТ
03.07.2024 15:05
Наполеглива праця, цілеспрямованість, щира віра в успіх, неймовірна самоефективність, упевненість рухатися до своєї омріяної мети принести заслужені успіхи у навчанні для наших обдарованих,…